Sigges Tripp TrappSigge har fått en Tripp Trapp stol! Nu behöver han inte försöka lura ner Emil från hans stol för att få sitta på den. Hittade en på blocket i går och i morse när Sigge vaknade blev han så lycklig.

Men det var nära att det inte blev någon stol pga tekniska problem. Man är så van vid att handla på kort så kontanter är det sällan man har på sig, vilket visade sig kunna ställa till problem. Vid den närmaste bankomaten så gick det inte att få ut pengar.  Ingen kontakt med mitt korts bank. Men det kan ju vara så i bland. Tur att det finns fler bankomater på vägen till de som sålde stolen. Sagt och gjort körde någon mil och där fanns två olika banker med automater. Vid den första, Tekniskt fel.  Prövade även den andra som också meddelade att min bank inte gick att nå för tillfället.

Nu blir jag lite orolig att banken har gått in i den stora bankkrisen och använt mina pengar till något annat. Kanske bestämt att kontanter ofta används till affärer med begagnat så de vill tvinga oss att köpa nytt vilket stimulerar produktionen. Kanske lite långsökt. Ringde upp försäljaren som sa att de hade en bank med automat i grannhuset. Lika bra att köra en mil till och chansa. Väl framme funkade det alldeles utmärkt och Sigge blev en stolt ägare till en Tripp Trapp.

I dag får vi även ha en sjukling här hemma. I dag är det Susan som är sjuk. Det brukar ju vara så när de börjar arbeta, kommer ut till en massa nya baciller som de inte är vana med.

Annonser