Stockholm Marathon och andra löpartävlingar går alltid på avstängda gator och de som ligger i ledningen behöver inte trängas. Har länge funderat på ett alternativ, någon typ av multisport tävling, där en gren skulle vara att ta sig fram Drottninggatan eller annan lämplig lagom trång gata i Stockholm. Här ställer man upp i 2-manna lag och tar sig fram ett antal kilometer bärande på en kanot.

Vi var i dag och handlade julmat och det skulle varit en bra träning inför ovanstående tävling. Det blev först ett varv med barnen i en kundvagn tills de tröttnade, vilket skedde ungefär halvägs på listan. När vi handlar på ICA med självscanning så är det två saker som är viktiga. Det första är att Emil Sköter scannern fram till fruktavdelningen. Där bjuder de på bananer till barnen, vilket är viktigare och jag får tillfälligt ta över scannern. När Emil och Sigge tröttnat så blev det lunch på McDonalds. Sigge fick smaka på Chicken nuggets som han tyckte var smaskigt, Emil tryckte i sig en hamburgare och ville ha mer.
När vi klarat av lunchen så satte vi oss i bilen för att köra tillbaka till Ica, efter några minuter sov Sigge gott. Jag la ner honom i vagnen och sen sov han vidare tills vi handlat klart. Det var nu jag alltså hade en kundvagn och en barnvagn att manövrera bland alla dessa människor som envisades med att springa runt på Ica en dag som i dag.

Annonser