På förmiddagen var vi ute och insåg att det var väldigt skitigt ute i dag. Den is som vi haft i några dagar smälter nu när temperaturen stiger. Därför bestämde vi oss för att stanna inne på eftermiddagen och baka en kaka. När vi ändå gör en kaka så kan vi ju samtidigt göra en instruktion, en intruduktion till vår kommande site bakboken.com.

Nu ska vi göra en äggfri sockerkaka.

Vi börjar med att plocka fram alla skålar och byttor som behövs.Skålar och byttor Därefter smälter vi smör. Smält smörRör i hop alla torra ingridienser. rör i hop Tillsätt mjölken. MjölkVispa ordentligt med elvispen. VispaVi behöver smaksättning med apelsin. ApelsinSlicka av visparna. Slicka visparnaHäll smeten i formen. Gör klart In med den i ugnen och vänta i 45 minuter. Kakan i ugn

Ta fram den färdiga kakan och njut. Färdig kaka

Annonser