I helgen har vi varit slöa och mycket sängliggande. I fredags reste vi hem och var nog rätt trötta efter resan. Det var väldigt fint väder hela dagen och vi tog en rejäl rast i Linköping. Vi startade resan redan vid 10-tiden och stannade lagom till lunchtid i Gamla Linköping där vi intog mat på värdshuset. Vi var tvungna att gå en tur i den gamla stadsdelen och se hur den ser ut i dag, jag var där en del som barn och det är kul och se hur den fortfarande har kvar sin gamla charm med små butiker och hantverk. Många platser som den här blir omvandlade till turistmagneter som bara har likadana butiker oavsett var i Sverige man befinner sig. Där de säljer souvenirer som dalahästar, polkagrisar, älg-kepsar och t-shirts med Sverige flaggor på.

Innan vi kom hem var vi tvungna att åka till flygplatsen där Susan parkerat sin bil och där vi delade på oss för att både hämta hundarna och handla lite mat innan vi var hemma. I lördags var vi otroligt trötta allihop och fick inte så mycket gjort. Pojkarna tillverkade lite alla-hjärtans-dag kort och gick för att dela ut dessa till mormor och kusinerna. På kvällen var Emil riktigt varm, han hade 40 graders feber och sov rätt oroligt på natten till söndag. I dag har han fortfarande lite feber men nu är det inte alls lika mycket. I övrigt har vi inte några andra symtom, varken på honom eller någon annan.

Nu hoppas vi på snabbt tillfrisknande och att vi kommer igång med alla sysslor som ska göras, vi har bland annat en hall som väntar på att bli klar.

Annonser