Nu är påsken över och vi har haft ett välbehövligt påsklov. Vädret har ju varit underbart med sol och temperaturer som närmar sig 20 graders strecket. Vi har nu provat husvagnen ett par nätter och det resulterade i att vi lärde oss massor om vad vi måste tänka på nästa gång. Mycket kan vi tacka Susans arbetskamrat för som vi hade till granne och gav oss många värdefulla tips.

Campingplatsen som vi besökte var Råbocka i Ängelholm. Den ligger precis vid havet och den fantastiska stranden. Själva campingplatsen är stor och det är rätt så trångt, men välskött och vi fick ett trevligt bemötande från personalen. Påskhelgen var startskottet för i år och det var mängder av campare som förväntansfullt såg fram mot en ny sommar. Nu verkade väldigt många av besökarna vara de som hyrde plats för hela säsongen och många var de som byggde upp hela trädgårdar framför enormt stora husvagnar.

Några reflektioner kring utflykten:

– Det är väldigt många husvagnsägare som också har hund.

– Barnen har nog väldigt roligt, de är väldigt många och har stora ytor att springa omkring på.

– Mysigare campingplatser finns, kanske beror det på att det var premiärhelg och mest säsongscampare förutom oss som var där som utbölingar.

– Några bilder från campingen:

StrutsäggSigge, Emil och deras kompis målar strutsägg.  I sängEmil sov gott i överslafen.RutchkanaPå campingar finns lekplatser, hit rymde Sigge.KaninEmil gillade kaninen som bodde  granne.SköldisDet fanns även en sköldpadda.

SköldpaddaÄgaren till sköldpaddan var snäll och lyfte ut den så killarna fick hälsa.SiggeSigge var nöjd med utflykten.

Annonser