Det har varit lite ont om uppdateringar här. Det beror på flera saker. Tiden räcker inte riktigt till nu när vi har en liten tjej som kräver uppmärksamhet när hon så önskar. Med de stora killarna har vi blivit bortskämda med att de nu är så stora så de sover och är vakna på de tider som de ska. Mika vill ju gärna bli ammad när det tidigare var lugnt i huset. Andra skäl till att uppdateringarna uteblivit är att min föräldrarledighet som bloggen har handlat om nu är avslutad, men den har övergått i någon slags arbetslös föräldrarledighet.

Dessutom lämnade jag datorn samtidigt som jag lämnade arbetet vilket har försvårat internetkontakten avsevärt. Men i bland har man tur, i går fick jag hämta ut en ny Dell bärbar dator efter att ha vunnit den i en tävling som lokaltidningen har. Snacka om att en vinst kan komma lägligt!

Här hemma har vi det fantastiskt skönt och njuter av värmen. Det blir mycket lek med vatten, både i lilla bassängen och i hinkar. Här håller killarna på att kasta vattenfyllda ballonger i en hink med vatten. Det stänker och svalkar.

svalka

Annonser