DopNu är lillasyster döpt och upptagen i församlingen. Det blev ett fint dop i Tåssjö Kyrka. Vi hade lite oro inför söndagen, det var en annan präst än den som döpt killarna och vi tyckte på förhand att hon kanske inte var riktigt lika bra. Men vi hade fel, hon visade sig vara bättre än vår första känsla och det blev riktigt bra. Skillnaden den här gången var att dopet ingick i den vanliga gudstjänsten så det var ett gäng vanliga kyrkobesökare som fick ta del av vårat dop också, men det var nog högst 4-5 personer så man kan väl säga att våra vänner fyllde ut kyrkan mer åt gudstjänsten än tvärtom.

Efter avklarat kyrkbesök samlades vi hemma i våran trädgård. Väderprognoserna inför söndagen har inte varit lysande. I början på veckan utlovades kraftigt regn, men ju närmare söndagen vi kom så tunnades regnmolnen ut. Vi har följt väderutsikterna på yr.no med stort intresse och på lördagskvällen såg det ut som det kunde komma lite regn mitt på dagen och därefter skulle solen skina. Vi hade tur! Det var en del oroande moln men endast några få droppar föll innan solen tog över.

När grillen kom i gång åt vi lunch tillsammans med alla våra trevliga vänner, jag tror alla blev mätta och fick en trevlig eftermiddag. Tyvärr hinner man inte prata med alla så mycket. Så vi måste träffa alla snart igen i lite mindre sammanhang.

Det var full fart på barnen som också hade ett flertal kompisar i olika åldrar, det är ganska kul att se hur de fungerar tillsammans.  En del är lite blygare i början och leker allra bäst strax innan det är dags att åka hem. Emil är gärna med en kompis i taget vilket kan skapa en del konflikter när det är många barn som vill vara med. Sigge var rätt cool, försökte följa sin storebror och hänga på i hans lekar, men efter maten var han trött och behövde gå in och sova.

Annonser