Tapeterna i barnens rum tar all ledig tid just nu och det mesta är nu uppe. Det är i stort sätt bara bården och lister som ska upp också. Det får bli dagens uppgift, men eftersom Susan jobbar så spar vi det till i kväll.

I går var vi på polisstationen och ordnade med pass till barnen. Emil var en aning skeptisk till att åka frivilligt till polisen, han ville absolut inte hamna i fängelse. När vi förklarat att det inte var någon risk ville han ändå inte ha något pass. Han behövde inte ha något eftersom han fått ett i födelsedagspresent. Det låg ju i verktygslådan, hans nya vattenpass.

Nu är det ändå ordnat och klart, alla tre blev väldigt bra på bild och det såg ut att bli väldigt fina pass. Vi får se när vi hämtar dem i nästa vecka. Själva passansökan var väldigt smidig, och kvinnan som jobbade på polisstationen tyckte att det var jättekul att få ordna med pass till våra barn. Hela proceduren var väldigt spännande och Emil blev imponerad av den kamerautrustning som användes och åkte upp och ner beroende på hur långa de är.

Annonser