Förra veckan satt vi i shorts och t-shirt njutandes av varma kvällar på en balkong i Bahia Feliz. Jag tror vi börjar längta tillbaka nu, här snöar det ju!

En veckas semester på kanarieöarna gör gott. Grabbarna har badat i poolen och levt som kungar hela tiden. Sigge kom snabbt underfund med att glassen ingick och att han kunde fylla på med några kulor så fort han blev sugen. Vi bodde på ett mycket familjevänligt hotell med allt vad vi kunde önska oss. Emil hittade nya kamrater varje dag, han började med att stänka lite vatten på dem i poolen sedan dröjde det inte länge innan de busade runt i vattnet och lekte. Förutom poolen så var han på Bamseklubb 2 timmar och övrig tid lekte han med kusinerna som också var med på resan.

Sigge gillade maten, det blev mycket korv med bröd och hamburgare som hämtades från de olika bufféerna som stod uppdukade mest hela tiden.

Att åka flygplan och göra en rätt lång resa först med bil till Malmö och sedan vidare med tåg till Kastrup för att sedan sitta i dryga 5 timmar till solen var lite spännade. Hur skulle barnen hantera detta? Hur skulle vi föräldrar klara av att hålla dem vid humör? Nu när vi är hemma kan vi konstatera att det gick alldeles fantastiskt bra. Alla tre var på jättebra humör hela resan.

Sigge tycker det mesta är spännade och vill gärna hjälpa till, här nedan har han hämtat en av våra väskor från bagaebandet på Kastrup.

Annonser