Ja det är faktiskt sant även om det kan vara svårt att tro men även Skåne kan dränkas i ett hav av vit snö och belysas av en underbart gul och varm sol. Ibland kan man tvivla, speciellt när det är runt nollan ute och leran räcker en upp till knäna, då är det inte svårt att hålla sig för skratt. Anders undrar ganska ofta vart de där 30 graderna och den ständiga solen är som jag lovade han skulle få uppleva bara han flyttade ner. Ljugit? Jag? Ånej, inte då, bara friserat sanningen lite, lite granna.

Så här fint väder hade vi på årets sista dag då pojkarna och jag var ute för att hänga upp ballonger på vår uppfart. Det var drygt 10 minusgrader ute och solsken. Perfekt pulkåkningsväder med andra ord.

Sigge tog på sig sin ryggsäck i matchande färg till sina snökläder. Han är riktigt modemedveten den lille killen. Det gäller att hänga med i modesvängarna även om man bor mitt ute i skogen. Vi tog oss upp till kalhygget på andra sidan vägen för att få njuta riktigt ordentligt av solen. Ett fint kort skulle det bli också men det var inte helt lätt för grabbarna kunde ju inte titta in i kameran när solen sken i deras ögon. Men vi försökte i alla fall och även om kortet inte blev det bästa så hade vi roligt medans vi försökte ta det.

/Susan

Annonser