I dag har det varit riktigt skönt, ett par minusgrader bara. Vi tillbringade flera timmar vid och på dammen där vi först tänkte att vi kunde åka skridskor, men tyvärr var det ingen av grabbarna som kunde ha skridskorna. Vi fick i stället ta fram skidorna. Emil tyckte redan förra året att det var jättekul att åka skidor. Han gled runt och svängde med skidorna utan problem.

Sigge ville gärna hjälpa Emil genom att gå vid sidan om som stöd. Sigge ville naturligtvis också testa själv och fick så småningom låna skidorna. I början ville han inte röra på benen för att komma framåt. Han blev stående på samma plats ända tills vi gav honom ena änden på ett rep. Han ville att vi skulle dra honom framåt, men när han väl fått repet och höll i det så kunde han ta sig fram för egen maskin. Även om det inte var helt lätt att stå på benen.

När vi åkt färdigt, så visade det sig att dammens is är populär, delar av Djurgårdens hockeylag valde att förlägga ett träningspass här. (Kan möjligen ha åkt fel på väg till Rögles hemmais) Vi trollade fram några klubbor och var med på isen och snurrade upp dem lite grann. Nu hade ju inte vi några skridskor så det underlättade förstås.

Vi har i bland problem med kläder till Sigge. Han ska alltid ha jeans och skjorta, men han smutsar fortfarande ner sig ganska snabbt och kläderna hamnar i smutsen. Det kan innebära att det blir brist på lämpliga kläder. Sigge, som är rätt envis, väljer då ut vilka kläder som han ska använda. Det kan bli något udda i bland.

Annonser