I morse var vi i stort sätt insnöade. Tur att vi inte hade något viktigt inplanerat, utan vi kunde ägna förmiddagen åt att skotta bort all snö som kommit de senaste dagarna. Det blev åtminstone vår plan i morse, men vi upptäckte ett litet problem. Emil var ute i går eftermiddag och lekte med skyffeln och nu hittar vi den inte. Den ligger översnöad någonstans och Emil vet inte var han la den. Vi var tvungna att trampa runt i den tunga snön och leta. Inte nog med att det har snöat en massa de senaste dygnen, det har även blivit lite varmare och är runt nollan nu. Det gör att snön är tung,

Tur att vi har snälla grannar som hjälper till att ploga vägen med traktor till Emils förtjusning, han passar gärna på att få åka med en tur.

Veckan som gick har det varit full fart i snön. Tiden går så fort, men vi hann med att hälsa på kompisar till killarna som lekte för fullt nästan hela dagen,  Om vi kommer fram genom all snö så blir det bad i morgon.

Att leka med en stor kartong kan vara riktigt roligt. I bland försvinner alla tre in i lådan och kommer sen ut på lite olika ställen.

Annonser