I dag var det inget bad pga sportlov, vi fick alltså en hel söndag här hemma. Det har varit en solig dag och jag och ett par av hundarna kunde passa på att springa en runda på snöfria vägar. Solen sken och det var riktigt varmt och skönt. På eftermiddagen passade vi på att handla inför veckan.

Mika passar på att använda sina finare kläder när hon ska in till civiliserade trakter. Hon tyckte det var skoj att åka till Ica i dag, vi passade på att fika när vi kom dit så att hon kunde få lite mellis. I fiket passar Mika på att charma några fikande pensionärer vid bordet bredvid, samtidigt som en annan äldre man läser en dikt för våra pojkar. Märkliga saker händer här på byn.

Sigge och Emil är väl lagom roade av att gå runt och handla, men de tycker att det skojiga börjar efter att kassorna passerats, för då kan man åka lite på motorcyklar eller i bilar. Emil har alltid kunnat passera dessa åk om vi har bråttom eller saknar pengar. Sigge vill inte gärna ta ett sådant beslut utan diskussion, honom får man ofta ta med sig därifrån under högljudda protester.

Annonser