Först var han bara så jättetrött vår lillebror så han tog sig en liten tupplur iförd sina fina tigerbrallor. Men det gick ju inte att sova hur länge som helst när det stod bridgespel på kvällens schema. Först var han tvungen att byta om till finkläder, att spela bridge i tigerbrallor är inte att tänka på. Det är mycket att ha koll på fast man bara är två och en halv månad gammal, klädkoder, spelstil, bröstmjölk och allt annat viktigt.

 

 

 

 

Först ville Linus vara i pappans lag för han verkade veta vad han höll på med. Men när sen morfar Bernt tokbjöd 6 hjärter och det inte gick hem alls bestämde Linus sig för att byta lag.

 

 

 

 

 

 

 

 

Utan några större problem snackade han in sig i mormors och mitt lag. Jag menar vem kan motstå den urgulliga lillebrodern, inte vi i alla fall.

 

 

 

 

Och så bra det blev sen då. Naturligtvis vann vi och det är ju inte undra på att det gick så bra när vi hade Linus i vårt lag. Man undrar hur långt han kommer gå inom bridgespelet., Fast vi får kanske utvärdera det när han lärt sig gå först.

/Susan

Annonser