Så här trångt kan det bli efter ett tag när man slår sig ner i en fåtölj hemma hos oss. Det började med att jag satte mig i fåtöljen med Linus i knät. Sen kom Emil och ville gosa så han klämde sig ner bredvid mig vilket i princip är omöjligt att göra. Sen kom Mika och ville gosa med Linus så hon kravlade också upp i fåtöljen och hittade en liten plats att slå sig ner på. Plötsligt upptäckte Sigge att han var alldeles ensam kvar i soffan, inte kul alls, så han anslöt sig till oss i fåtöljen. Anders var den enda som avstod, vilket vi var glada för, så han fick fotografera istället. Trångt men mysigt skulle man kunna säga.

 

Ja vad ska man säga? På något vis känns ord så överflödiga. Men visst är hon en skönhet vår lilla storasyster?

Om jag minns rätt så var hon en dykare vilket är ett stort steg uppåt (eller nedåt) i hennes lek med brorsorna. Hon brukar nämligen få vara haj medan killarna dyker omkring och gör farliga saker i havet.

 

 

 

 

 

 

Fantasin är det verkligen inte fel på och det är humor att ha barn. Emil gillar återvinning, att göra nya saker av gamla, så han använde en gammal glasskartong som hjälm när han lekte astronaut. Fast sen var han lite dykare också när han ändå höll på att leka.

 

 

 

 

 

 

Ajax passar alltid på att ligga hos barnen när det äts välling på morgonkvisten. Han gillar att ligga mjukt och skönt, har han tur klappar någon på honom också.

Alla våra goa ungar, de stora turas om att hålla i Linus som verkligen gillar att ligga i famnen hos sina syskon.

 

/Susan

Annonser