Idag har vi inte gjort många knop utan mest latat oss i solen. Barnen har lekt och haft roligt tillsammans. Nina och jag tog en tur till Ladan där vi hittade roliga såpbubblegrejer som alla barnen uppskattade.

Sigge, dagen till ära iförd Mikas rosa volangkjol och nyinköpta rosa klänning, lyckades göra jättefina bubblor.

Emil konstaterade; – Mamma, såpbubblor har två liv, ett långt och ett kort. Ett långt liv när de bara är såpa och ligger i burken och ett kort liv när de är bubblor och flyger omkring.

 

 

 

 

 

 

Sigge älskar klänningar och nattlinnen, det enda som bekymrar honom är att det finns så få i just hans garderob. Lösningen på det problemet är att ta med sig Mika till hennes byrå och botanisera bland alla hennes snygga klänningar, kjolar och nattlinnen. Mika är en väldigt snäll lillasyster så hon lånar gärna ut sina kläder till Sigge.

 

 

 

 

 

 

Och så kom då äntligen dagen då lillebror Linus ställde sig upp! Oj vad han har tränat den sista tiden men det har liksom inte riktigt fungerat enligt lillebrors plan. Han har hållit i sig och ställt sig på knä men sen har det varit stopp. Men med idog träning kunde han så igår, den 6 aug, premiärstå i sängen när han skulle lägga sig för natten. Han såg både stolt och förvånad ut, glad och lycklig.

 

 

 

 

 

 

Trött blir man av en hel dags lek med kusinerna, kul har det varit men vid läggdags är krafterna verkligen slut. Den sista lilla energin gick nog åt när Linus ställde sig upp så gäspningarna kom som ett pärlband. Till och med lillebror insåg att det var dags för en god natts sömn. Nu ska det bli spännande att se om han fortsätter sin ”ställa-sig-upp-träning” i morgon.

/Susan

Annonser