Man kan tro att vi inte gör någonting.

Men det stämmer verkligen inte. Det är så fullt upp att vi inte hunnit med att uppdatera vårt digitala liv. Hösten har verkligen kommit igång och skoldagarna rullar på. För Emil är det inga problem att komma i väg på morgonen och han kommer hem lika glad som vanligt. Det är kul för han verkar trivas väldigt bra och man märker att han utvecklas av att vara i skolan.

Sigge är lite mer försiktig än Emil men han börjar också komma in i sina nya rutiner med dagis tre dagar i veckan.

I söndags började höstens termin av simskolan. Nu har vi en fullspäckad förmiddag i bassängerna. Sigge och Linus börjar kl 9, Linus med babysim och Sigge i simskolan. Direkt efter att Sigge är klar hoppar Emil i och får fortsatt undervisning. I lilla bassängen får vi en halvtimmes pause och då hinner vi duscha Linus och Mika för att hon sedan ska vara med i minisim.

Emils fotbollssäsong  närmar sig slutet, förra veckan spelade han sin första match. Väldigt kul att se på dessa små knattar. Emil gjorde inte så många ingripanden, han var numret mindre än samtliga andra på planen. Matchen slutade 3-3.

Just nu har vi bra väder så vi försöker vara ute en hel del i skogen, där vi hittar en hel del svamp och annat kul man kan ta med hem.

/Anders

Annonser