Helgen var en sen återkomst, eller möjligen bara sen sommar efter vad vi haft i år. Under sommarmånaderna har vi inte varit bortskämda med någon riktig värme, men nu har vi haft riktigt fint ett tag.

I lördags var det bestämt att Mika skulle åka med moster Mia och tillbringa lördagen tillsammans med henne för att sedan sova över och ansluta till resten av gänget vid simhallen på söndags morgon. Har de haft det mysigt? Ja vad tror ni, Mika var helnöjd och nickar förtjust med ett underfundigt leende på läpparna, när vi frågor henne.

Emil och jag drog i väg på en fisketur. Västersjöns fisk skulle vi dra upp, men tyvärr nappade det inte helt bra. Nu gjorde det inte så mycket, det är hela grejen som är kul. Vi hyrde båt och hade med oss kaffe och smörgås. Emil var lycklig och kastade med sitt spö och hoppades på att det skulle resultera i något. Dimman låg tjock fram till mitt på dagen så vi visste knappt var vi befann oss.

I söndags var det åter igen dags för barnen att simma, då med stöd av Mia eftersom jag var på Fredriksdals trädgård och bakade bröd. Det var vid Mikaeli marknad som en kompis behövde hjälp med  surdegsbröd som bakas i den gamla vedugnen. Detta var mycket roligt och brödet gick åt som smör i solsken till besökarna som lät sig väl smaka. Det blir nog så att vi återkommer vid deras julmarknad som är första helgen i december.

/Anders

Annonser