Idag var vi riktigt effektiva. Halv tio satt hela familjen i bilen, påklädda och magarna mätta efter frukosten. Första stoppet blev karatelokalen där Emil, Sigge och jag hoppade av. Sigge skulle titta på när Emil och jag tränade, han är lite sugen att börja han med. Anders fortsatte mot affären tillsammans med Mika och Linus.

Det var härligt att träna karate igen, länge sen sist eftersom jag varit sjuk och jag kan ju inte påstå att formen var den bästa. Orkade inte så mycket men roligt var det. Emil kämpade på i femtio minuter, sen övergav han träningen och anslöt sig till barnen i lekhörnan.Vi drog över tiden lite så när vi var klara stod Silver Sara redo utanför med resten av familjen i.

När vi kom hem tog Anders tag i lunchkoket medan jag lekte med barnen. Lagom till lunch kom vårt första besök för dagen, det var Pytte-Lukas med mamma. Ett efterlängtat besök för vi hade inte träffats sen i september och det var ju en evighet sen. Barnen är så glada i Lukas så han får värja sig för alla pussar och kramar. Men när den första galna hälsningsorgien var överstökad så lekte de och hade riktigt roligt. Tänk att en liten kille kan fastna så i hjärtat på hela familjen, han är så go och så oemotståndlig på något vis.

Linus, som hade sovit en stund i bilen på vägen hem från affären, tyckte att det inte behövdes någon lunchlur idag. Han föredrog att vara vaken för att inte missa något roligt. Så kan det va ibland, det är bara att gilla läget.

Lite senare på eftermiddagen kom dagens andra besök, lika efterlängtat det. Barnens bästa kompisar Theo och Ville med föräldrar kom för att leka och äta middag med oss. Barnen började med att härja lite ute innan de kom in för att fortsätta leka. Våra barn gav Ville paket också för han har precis fyllt tre år vilket är lite skrämmande. Inte för att han blivit äldre men det går ju så fort. Och så inser man plötsligt att Mika är jämngammal med Ville och att hon också snart blir tre år. Vår lillasyster som visserligen även är storesyster men ändå, hon är ju så liten vår skrutta.

Vi avnjöt en härlig middag med massor av grillat kött och goda tillbehör. Anders överraskade med hembakta semlor till eftermiddag och det var ingen som klagade, om man bortser från Emil som varken gillar fika eller godis något vidare.

En härligt dag, kallt ute men varmt inne i sällskap med goda vänner.

/Susan

Annonser