Nå ja, många intervaller blev det inte i morse och inte blev de en km långa heller. Tre gånger sprang jag femhundrade meter och så fick det vara bra med det. Kroppen var seg och trött efter gårdagens hårda arbete med hönsgården.

20120520-213101.jpg

Hela förmiddagen ägnade vi åt att få bort högen med bråte som ligger och skräpar där hönsgården ska ligga. Varmt var det, så varmt att Emil gick in och hämtade en glass för att svalka av sig lite. Orättvist tyckte jag och då gick han in och hämtade glass till resten av gänget.

En granne kom förbi och undrade om deras ensamma höna skulle kunna få flytta in i vår hönsgård. Deras andra höns hade blivit uppätna och den ensamma behövde få nya vänner. Så nu står hönorna i rad och knackar på dörren vilket innebär att vi måste jobba på ännu hårdare.

20120520-213714.jpg

På eftermiddagen följde jag med Nettan på dressyr tävlingar i Björbäck. Det var länge sen vi var iväg tillsammans men det kändes precis som på den gamla goda tiden när vi for land och rike runt med en häst på släp. Denna gång var det Dansa som tävlade och det gick både bra och lite mindre bra kan man väl säga.

När vi lagt barnen för natten, vilket tog ovanligt lång tid och blev väldigt rörigt, så återvände Anders och jag till jordhögen. Nu syns det att vi kommit en bra bit på väg. Några dagars hårt arbete till så är högen ett minne blott.

/Susan

Annonser