Det var inte igår som jag träffade Jenny, nej jösses det var flera år sen. Men det innebär ju inte att jag inte vet vad hon pysslar med. Hon reser jorden runt och håller agilitykurser och tävlar med sina hundar. Hon är bäst, har ett individuellt Vm-guld i agility och är framgångsrik så det bara stänker om det.

Men för mig är hon en god vän och det spelar ingen som helst roll om hon är världsmästare eller ej.

20120601-132539.jpg

Med sig hade hon, förutom fem underbara border collies, en helt ljuvlig Jack Russell valp. Signe var namnet på godbiten och vi föll pladask för henne. Det finns inget coolare, gulligare och lekfullare än en JR-valp.

20120601-133737.jpg

Valpen ska Jennys mamma Eva få, hon har haft JR tidigare och precis varit tvungen att ta bort sin senaste så det är tomt nu. Som tur är har hon en handlingskraftig dotter som ser till att fylla på i JR-leden. Jag tror Eva kommer bli helt nöjd med Signe, det är en härlig liten jycke.

Vi bjöd Jenny på lunch, hon mumlade något om att hon hade lite ont om tid men det funkade inte, alla måste äta så enkelt är det. Sigge och Mika placerade Jenny vid bordet så hon satt bredvid båda två. Rättvist så det räcker och blir över.

Det var så roligt att träffas igen, nu får vi se till att det inte går flera år tills nästa gång.

/Susan

Annonser