Dagen efter en lång, härlig och innehållsrik helg är man trött. Skönt trött, ingenting vettigt blir gjort. Emil har varit med skolan på utflykt till Fredrikdals i Helsingborg. Överlycklig berättade han om hur de gjort långa rep, lekt, tittat på alla lantgårdsdjuren och handlat klubbor och såpbubblor. Alla barnen hade fått tjugo kronor var att handla för. Pengarna kom från det vi föräldrar betalade för luciafikat så pengarna räckte till hela klassens inköp.

Emil är ingen godisgris precis sp i bilen hem gav han en av klubborna till Sigge. När vi kom hem roade han resten av syskonen genom att blåsa såpbubblor.

Men sen tog energin slut och Emil landade i soffan framför tvn. Sigge och Linus duschade, mest för att Sigge skulle få torka sig på sin nya Musse Pigg handduk som kom med posten idag.

20120604-164246.jpg

När Sigge var färdigduschad skuttade Mika in i duschen och hade simskola med Linus. Snart kan han nog simma!

20120604-164442.jpg
Nu ligger Mika och Sigge i bäddsoffan (som är ovanligt obäddad idag) och tittar på Scooby Doo. Emil och Linus valde en något hårdare sittplats.

20120604-164708.jpg

Nu ska jag göra lite nytta, det ska dammsugas och lagas kvällsmat. Ikväll drar jag iväg och slåss med Nina under ordnade förhållanden på Friskis och Svettis.
/Susan

Annonser