Uppe med tuppen, mycket motvilligt men nödvändigt eftersom vi hade ett späckat schema idag.
Först for vi till jobbet, Våxtorps djurklinik, och lämnade tillbaka Elton, hunden vi vårdat över helgen. Nu verkar det dock som att han tänker komma tillbaka inom det närmaste. Vi får se i eftermiddag hur det blir när hans matte ringer igen.

Lite sanering av Mika som mått lite illa innan vi for vidare till Ängelholm där vi, helt enligt planen, besökte leksaksaffären. Emil och Sigge skulle köpa varsin Bey Blades men de var så dyra så de avstod. Mika däremot köpte en bil med tillhörande hästsläp, häst och så en liten docka som kunde rida på hästen. Där rök tvåhundrade av hennes födelsedagspengar. Lite färg köpte vi också eftersom förrådet därhemma var tämligen magert efter all stenmålning.

Next stop Ica Maxi där de efterlängtade Bey Bladesen inhandlades till rimliga priser. Lunch på Mc Donalds till barnens glädje, jag följde mest med av praktiska skäl.

Sista stoppet för dagen var Ängelholms sjukhuset där Sigge träffade sin öron-näsa-halsdoktor Helen. Öronen kollades och halsen likaså och allt såg bra ut. Skönt.

Hem igen. Linus somnade i bilen så honom fick jag bära in och dumpa i sängen för en väldigt sen lunchlur. Mika leker med sin nya häst och storkillarna kör matcher med sina Bey Blades. De har tagit en stor kastrull och pannkaksplåten och använder dem till Bey Blades banor.

20120702-165236.jpg

Själv är jag helt utmattad och har träningsvärk efter gårdagens skivstångspass.

Om nu någon är intresserad så kan jag meddela att Linus kissat i pottan idag så det går framåt sakta men säkert.
/Susan

Annonser