Efter en lång frukost och tågbanebygge kom vi ut för att fortsätta på hönshusprojektet. Det känns som om slutet på detta bygge är avlägset men vi kämpar på.

20120909-121545.jpg
Emil drog igång ett eget projekt och fick med sig resten av barnaskaran så plötsligt stod Anders och jag helt utan arbetskraft. Barnen sågade en massa ved som de ska elda på Emils födelsedag och de var väldigt engagerade och samarbetade så det stod härliga till. Emil var chef med den äran, han såg till att så de tog rast och åt varsin banan för att sen arbeta vidare när rasten var slut.

20120909-122106.jpg
Mika var lite upprörd över att vi släppt Danka lös i trädgården så hon hämtade kopplet och fångade in hunden. Ganska snart tröttnade dock Mika på att släpa runt på Danka så hon släppte lös henne igen. Hon stannar i trädgården så länge vi har koll på henne men så fort vi glömmer bort henne smyger hon iväg på egna äventyr.

20120909-122507.jpg
Anders hjälpte mig med att få de sista stenarna på plats inne i själva hönsgården. Tänkte att hönsen ville ha en liten steninstallation att sitta på och blicka ut över de blodtörstiga russllarna på andra sidan staketet.

20120909-122750.jpg
Anders rensade på utsidan av muren och släpade bort några gigantiska stockar som låg där och skräpade. Fint blev det.

Nu är det dags för lunch och sen ska jag dra till stan för att köra igenom mitt Mamma Boot Camp pass med några tappra vänner.
/Susan

Annonser